8 pazīmes, ka partneris jūs patiesi mīl, lai arī pats to tieši nepasaka

Vai esat kādreiz domājuši, cik dziļa ir jūsu un jūsu partnera mīlestība? Vai šie jautājumi nāk prātā, kad jūsu attiecībās rodas problēmas vai sarežģīti brīži? Šajā rakstā mēs jums parādīsim 7 pazīmes, kas liecina par to, ka jūsu partneris jūs mīl, nepateicis ne vārda.

Pirmkārt, jums jāzina, ka ideālas attiecības nekad neeksistē, ja vien jūs abi neesat kādi svētie vai dieviņi. Nav iespējams dzirdēt, ka pāra attiecībās nebūtu bijis nekādu strīdu vai konfliktu.

Katrā Instagram ideālā pāra fotogrāfijā, ko esat redzējuši savos sociālajos tīklos, aiz šī laimīgā pāra smaidiem noteikti slēpjas kādas skumjas un dusmas. Lai arī cik laipns vai jauks cilvēks būtu, noteikti ir reizes, kad dzīves dīkstāves laikā jūs zaudējat pacietību.

Tādējādi attiecības nav tikai varavīksnes un vienradži, bet gan vairāk tas, kā jūs kā komanda, nevis kā indivīds, tiekat galā ar vētru vai kritumu. Veiksmīgas attiecības ir tās, kas ir tik stabilas līdz galam, lai cik slikta būtu situācija. Viņi ir vienkārši nešķirami, jo abi zina patieso jēgu jautājumam “kas dzīvē ir vissvarīgākais?”.

Ja esat nonācis konfliktā ar savu partneri un neesat pārliecināts, vai viņš/viņa vēl joprojām jūt jums jūtas, turpmāk būs dažas pazīmes, kas liecina, ka jūsu partneris jūs joprojām mīl un ciena.

 

1. Jūsu partneris jums dod priekšroku neatkarīgi no tā, kas notiek

Neatkarīgi no notikumiem un dzīves posma, kurā jūs abi atrodaties, jūsu partneris vienmēr jūsu vajadzībām dod priekšroku pār savām. Viņš ir gatavs likt jūsu laimi augstāk par savu, jo viņš ir laimīgs tikai tad, kad esat laimīgs jūs.

Gatavība to darīt ir nenoliedzama līdz tādai pakāpei, ka viņi var aizmirst parūpēties par sevi. Šādā gadījumā atcerieties neuztvert viņu pašaizliedzību par pašsaprotamu, lai viņi nenonāktu līdz emocionālās drenāžas stadijai. Lai to izdarītu, ir vajadzīga drosme un tīra beznosacījumu mīlestība.

Dārgsti viņus, ja esi tādu atradis. Tas ir rets dzīves dārgakmens tiem, kuri konsekventi mīl savu partneri šādā veidā. Lielākā daļa cilvēku to dara tikai pirmos pāris attiecību gadus. Šajā laikā attiecības var vairs nebūt tik laimīgas kā agrāk, ja viena puse sāk nogurt. Labākā sajūta, ko partneris labprāt dzirdētu, pat nemaksā naudu.

“Tu vienmēr esi mana prioritāte!” ir vienkārša, bet nozīmīga frāze, ko pāriem vajadzētu praktizēt, kad rodas šaubas par jebkādām dzīves situācijām. Tā sniedz jūsu partnerim komforta līmeni, lai justos drošāk un drošāk, ka jūsu attiecības neietekmē ārēji faktori.

 

2. Jūsu partneris problēmu risina kā komanda, nevis kā indivīds.

Ja esi kādreiz pamanījis, ja tavs partneris saziņā bieži lieto terminu “Mēs”, nevis “Es”, tas liecina par jūsu attiecību statusa nozīmi. Piemēram, neprecējušies pāri var nejauši runāt par to, “Cik bērniem MĒS vajadzētu būt nākotnē?”, nevis “Cik bērnu es vēlos nākotnē”. Tā ir vēl viena pazīme, kas liecina, ka jūsu partneris jūs mīl bez nosacījumiem.

Termini “MĒS” un “JĀ “liecina par jūsu partnera neapzinātu domāšanu, vai jums joprojām ir nozīme viņa nākotnē. Papildus pazīmju pamanīšanai, viņi sazinās, vēl viens veids, kā jūsu partneris parāda, ka viņš/viņa jūs mīl, ir tas, ka viņš/viņa ļauj jums mierīgi dalīties ar savām problēmām.

Tas, ka jūsu partneris jūtas tā, it kā viņš jūs netiesātu, un spēja dalīties problēmās un risināt jautājumus kā komanda, ir lieliskas atbalsta sistēmas forma jūsu garīgajai veselībai un jūsu kā pāra laimei.

Jūsu partnera dīkstāves laikā viņš var būt emocionāli nestabils un var runāt par lietām, kuras viņš nemaz tā nedomā. Šādā brīdī partneris, kurš paliek pacietīgs, parāda, cik ļoti viņš novērtē attiecības un mīl jūs.

Būt pacietīgajam un strādāt, lai atrisinātu problēmu kā komanda, nozīmē rūpēties par viņa jūtām ar katru savu rīcību un veiktajiem soļiem. Tas nav viegls solis, jo daži partneri emocionāli izsīkst, ja viņu partneris turpina garastāvokļa maiņas un vienlaikus nesniedz pietiekami daudz mīlestības pretī vai neizrāda atzinību par otra partnera pūlēm, ko tas ir ieguldījis, cenšoties atrisināt jautājumu kā komanda. Var rasties sajūta, ka tas ir vienpusēji, un partneris, kurš bija blakus jūsu dīkstāves laikā, var justies pamests novārtā. Tāpēc, ja esat atradis tādu, kas paliek, novērtējiet šo dzīves dārgakmeni!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment